Foto konkursas „Kuo kvepia Kalėdos“

Autorius: , 2013, Lapkričio 25d.

Kalėdos kiekvieną užburia šilta atmosfera, spalvingomis parduotuvių vitrinomis, žmonių šypsenomis ir, žinoma, nuostabiais kvapais. Vokietijoje šventiniu laikotarpiu namuose pasklinda šiltas tradicinio Kalėdinio vaisių pyrago Stollen aromatas persipindamas su gvazdikėliais dvelkiančiu Austrišku karštu vynu. Filipinuose nosį glosto prikimštas prieskonių ir ant bambukinio iešmo virš žarijų kepamas Kalėdinis paršelis, o Puerto Rike česnakais, juodaisiais pipirais ir vyno actu pakvimpa tradicinis Kalėdoms ruošiamas marinatas mėsai adobo mojavo


Sukurkime Kalėdinę nuotaiką iš kvapų kartu! Pasidalink ir Tu savo vokišku, austrišku, filipinietišku, prancūzišku, tiesiog lietuvišku arba bet kokiu kitu Kalėdų kvapu. Atsiųsk mums nuotrauką, kuri perteikia užburiančius ir šiltus Kalėdinių patiekalų, gėrimų, ore tvyrančios atmosferos kvapus, laimėk nepamirštamą Kalėdinę sesiją dviems Kulinarijos studijoje ir atrask naujus Kalėdų skonius bei kvapus!


Konkurso taisyklės:


1.    Kalėdomis kvepiančią nuotrauką atsiųsk mums el. paštu: info@kelioniumanija.lt  iki lapkričio 29 d. d. 11 val.  Siųsdami nuotrauką Jūs sutinkate, kad nuotrauka būtų publikuojama keliautojų portale kelioniumanija.lt ir mūsų Facebook puslapyje.

2.    Lapkričio 29 d. kelioniumanija.lt ir kulinarijosstudija.lt išrinks 10 nuotraukų, kurios dalyvaus finaliniame etape.

3.    Į kitą etapą patekusios nuotraukos bus paskelbtos Facebook puslapyje. Iki gruodžio 2 d. 15 val. vyks finalinis balsavimas. Apie patekimą į finalą nuotraukų autorius informuosime asmeniškai.

4.    Daugiausiai ‚like‘ paspaudimų surinkusios nuotraukos autorius laimės pakvietimą sau ir savo draugui į Kalėdinę kulinarinę sesiją Kulinarijos studijoje Vilniuje, kuri įvyks gruodžio 3 dieną.

 

nuotrauka-kuo-kvepia-kaledosss.jpg



Apie Kalėdinę sesiją Kulinarijos studijoje:



Konditere: Elžbieta

Sesijos meniu: Imbieriniai meduoliai su glajumi; varškės štolenas (keksas) su riešutais bei džiovintais vaisiais; Kalėdinis brandintas meduolinis pyragas (gaminsime studijoje, valgysime per Kalėdas).

Patyrę virtuvės meistrai žino, kad būtent desertui reikia skirti didžiausią dėmesį. O patyrę saldumynų ragautojai žino, kad būtent Kalėdiniai saldumynai turi daugiausiai magiško skonio. Kartu su konditerijos meistre Elžbieta siūlome pasiruošti didžiausiai metų šventei, pasigaminti saldumynų, pasiruošti meduolinės tešlos ( kurios galiojimo laiką bei laikymo sąlygas atskleis Elžbieta).Meduolinį pyragą netgi reikės brandinti ir skanauti galėsite Šv. Kalėdų rytą. Kursų metu bus galimybė susipažinti ir su virtuvės baldų, įrangos, įrankių naudojimo galimybėmis bei svarbiausiais gaminimo principais.

„Kulinarijos studijoje“, laukiame visų mūsų draugų ir žmonių, kurių šiandien dar nepažįstame, kad drauge su geriausiais virtuvės šefais galėtume pasinerti į studijos paslapčių pasaulį, kuriame viskas kvepės kulinariniais nuotykiais ir namų jaukumu.

Bon appetit!

Aistė ir Darius



SUŽINOKITE TIKSLIAS SKRYDŽIŲ KAINAS

Pasirinkite miestą, iš kurio vykstate.
Įveskite miesto, šalies arba oro uosto pavadinimą
Įveskite miesto, šalies arba oro uosto pavadinimą
Skrydis atgal
Suaugę 1
Vaikai (2-11 m.) 0
Kūdikiai (0-23 mėn.) 0
Jei kūdikiui kelionės metu sukanka dveji metai, prašome rezervuoti vaikišką bilietą.