Sausio 1 d. – Naujieji metai

Vasario 10 d. – Šv. Pauliaus laivo sudužimo diena

Kilnojama šventė – Velykos

Kovo 19 d. – Šv. Juozo diena

Kovo 31 d. – Darbo diena

Rugpjūčio 15 d. – Žolinės

Rugsėjo 21 d. – Nepriklausomybės diena

Gruodžio 13 d. – Respublikos diena

Gruodžio 25 d. – Kalėdos

Užsisakykite oro linijų bilietus čia

Susiję straipsniai

Lankytinos vietos Maltoje

Čia pateikiamos turistų pamėgtos ir populiariausios lankytinos vietos Maltoje ir mažiau žinomos Maltos lankytinos vietos. Jei nežinote, ką pamatyti Maltoje, pasinaudokite mūsų pasiūlymais žemiau. Sužinokite daugiau, ką veikti bei ką pamatyti Maltoje.

Istorija ir kultūra

Maltos salose žmonės gyveno jau apie 5200 m. pr. Kr. Maždaug apie 3600 m. pr. Kr. buvo pastatytos akmeninės Neolito laikotarpio šventyklos, kurios yra senesnės net už Egipto piramides. IX a. salas ima puldinėti arabai, jų kultūra turėjo įtakos maltiečių kultūros formavimuisi. Ilgą laiką Maltos salose buvo…

Virtuvė

Maltos virtuvei būdinga Viduržemio jūros virtuvė, kurios kilmė siejama su Antikos virtuve. Šiai virtuvei būdinga kvietinė duona, jūros gėrybės, pieno produktai (sūriai). Maltos virtuvė turi nemažai turkų virtuvės bruožų. Nacionalinis maltiečių patiekalas – triušienos troškinys (Stuffat Tal-Fenek). Maltoje taip pat mėgstamos daržovių bei žuvies sriubos, populiarūs makaronų patiekalai,…

Lankytinos vietos Maltoje

Čia pateikiamos turistų pamėgtos ir populiariausios lankytinos vietos Maltoje ir mažiau žinomos Maltos lankytinos vietos. Jei nežinote, ką pamatyti Maltoje, pasinaudokite mūsų pasiūlymais žemiau. Sužinokite daugiau, ką veikti bei ką pamatyti Maltoje.

Istorija ir kultūra

Maltos salose žmonės gyveno jau apie 5200 m. pr. Kr. Maždaug apie 3600 m. pr. Kr. buvo pastatytos akmeninės Neolito laikotarpio šventyklos, kurios yra senesnės net už Egipto piramides. IX a. salas ima puldinėti arabai, jų kultūra turėjo įtakos maltiečių kultūros formavimuisi. Ilgą laiką Maltos salose buvo…

Virtuvė

Maltos virtuvei būdinga Viduržemio jūros virtuvė, kurios kilmė siejama su Antikos virtuve. Šiai virtuvei būdinga kvietinė duona, jūros gėrybės, pieno produktai (sūriai). Maltos virtuvė turi nemažai turkų virtuvės bruožų. Nacionalinis maltiečių patiekalas – triušienos troškinys (Stuffat Tal-Fenek). Maltoje taip pat mėgstamos daržovių bei žuvies sriubos, populiarūs makaronų patiekalai,…

Informacija apie šioje svetainėje naudojamus slapukus

Šioje svetainėje naudojami slapukai, kurie leidžia tobulinti mūsų siūlomas paslaugas.

Rodyti daugiau
Visi slapukai Būtiniausi slapukai