Urugvajaus maisto ruošimas yra panašus į kitų vidutinio klimato šalių virtuvę.

Gatvėse populiaru pardavinėti nedidelius mėsos arba sūrio pyragus, kuriuos patogu valgyti rankomis. Tai puiki nebrangi ir labai skani užkanda.

Labai populiarus gėrimas šalyje yra matė. Tai arbata, kuri geriama iš specialaus indelio su tam skirtu šiaudeliu. Kiekvienoje kavinėje, restorane, viešbutyje ar net gatvėje, kur stovi specialūs aparatai, galima užsivirinti vandens ir termose užsiplikyti šio gėrimo.

Užsisakykite oro linijų bilietus čia

Susiję straipsniai

Šventės

Sausio 1 – Naujieji metai Sausio 6 – Trys karaliai Vasario 4–5 – Karnavalas Kovo 21 – Gerasis penktadienis Balandžio 21 – 33 Patriotų nusileidimo šventė Gegužės 1 – Darbo diena Gegužės 19 – Las Piedro mūšio diena…

Istorija ir kultūra

Iki europiečių atvykimo Urugvajaus teritorijos pagrindiniai gyventojai buvo čarua genties indėnai. 1536 m. Urugvajų  pasiekė pirmieji europiečiai. XVI-XVII a. atsirado gyvenvietės. 1603 m. šiame regione ispanai pradėjo veisti galvijus, tad prasidėjo ekonomikos augimas. 1624 m. ispanai įkūrė Villa Soriano, tai buvo pirmoji…

Virtuvė

Urugvajaus maisto ruošimas yra panašus į kitų vidutinio klimato šalių virtuvę. Gatvėse populiaru pardavinėti nedidelius mėsos arba sūrio pyragus, kuriuos patogu valgyti rankomis. Tai puiki nebrangi ir labai skani užkanda. Labai populiarus gėrimas šalyje yra matė. Tai arbata, kuri geriama iš specialaus indelio su tam skirtu šiaudeliu. Kiekvienoje…

Šventės

Sausio 1 – Naujieji metai Sausio 6 – Trys karaliai Vasario 4–5 – Karnavalas Kovo 21 – Gerasis penktadienis Balandžio 21 – 33 Patriotų nusileidimo šventė Gegužės 1 – Darbo diena Gegužės 19 – Las Piedro mūšio diena…

Istorija ir kultūra

Iki europiečių atvykimo Urugvajaus teritorijos pagrindiniai gyventojai buvo čarua genties indėnai. 1536 m. Urugvajų  pasiekė pirmieji europiečiai. XVI-XVII a. atsirado gyvenvietės. 1603 m. šiame regione ispanai pradėjo veisti galvijus, tad prasidėjo ekonomikos augimas. 1624 m. ispanai įkūrė Villa Soriano, tai buvo pirmoji…

Virtuvė

Urugvajaus maisto ruošimas yra panašus į kitų vidutinio klimato šalių virtuvę. Gatvėse populiaru pardavinėti nedidelius mėsos arba sūrio pyragus, kuriuos patogu valgyti rankomis. Tai puiki nebrangi ir labai skani užkanda. Labai populiarus gėrimas šalyje yra matė. Tai arbata, kuri geriama iš specialaus indelio su tam skirtu šiaudeliu. Kiekvienoje…

Informacija apie šioje svetainėje naudojamus slapukus

Šioje svetainėje naudojami slapukai, kurie leidžia tobulinti mūsų siūlomas paslaugas.

Rodyti daugiau
Visi slapukai Būtiniausi slapukai